ISABELLE / ZOE

För sent för Edelweiss

Category: UncategorizedDu säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen. Du säger att den delar sig vid kinden, och blir hel igen bakom dig.
 

DAYS

Category: Uncategorized

OJ(!) va mycket som hänt sen sist! Så jag tänkte att det skulle vara en bra idé att slänga in en bildbomb. Låter rätt så bra va? Here we go..

Jobbar på en skoutförsäljning under sommaren. Vi säljer Dr. Martens, Replay och Svea! Blir helt galen när man jobbar med skor, har redan införskaffat mig 2 par därifrån hehe..

Midsommar firades med mina favvotjejer. Började kvällen med middag hemma hos Kajs(vilket va jättemys) och sen drog vi vidare. Brukar inte tycka att midsommar är överskattat alls men om jag ska vara ärlig var det inte så kul iår!

Många mysiga kvällar med världens bästa vänner.

Lazy days on the beach<3

Skaffat mig en ny favoritfilm. VÄRLDENS BÄSTA!!


Finbesök av två babes som jag inte sett på ett (!) helt år!!! <3


<3<3<3


Åkte till Stockholm med mami, Estelle och Janice för att strosa runt lite och...
.. för att se Rihanna!!! Hade vip så vi fick komma in tidigare i arenan osv, vilket va sjuuukt värt! En oförglömlig kväll. TACK världensbästa Rih<3


Mysig kväll vid hamnen med Kajsa och Julia. Tror inte jag ser hur fint Varberg faktiskt är, jag är nog lite hemmablind.

Sist men inte minst... HÅKAN i Varberg.<3<3 Alltså min kärlek för denna mannen går inte att beskriva. Helt fantastisk är han. 2a konserten för iår med honom. + att jag träffat han en gång<3<3