ISABELLE / ZOE

YESTERDAY

Category: Uncategorized

 
I know I look sad and angry; I'm not though! 

LIFE AS A DIABETIC

Category: Uncategorized

 
Idag har det gått 10 år sedan jag hamnade i koma och fick diagnosen diabetes. Tufft? Ja. Tacksam? Ja, faktiskt. Tacksam för att jag inte fick någon annan hemskare sjukdom, jag kan ju trots denna sjukdom leva ett näst intill fungerande liv. Självklart har det varit en jobbig resa med många uppförsbackar. Jag måste alltid ha med mig saker och tänka på vad jag äter och gör. Samt att jag hade dött utan mitt tillförda insulin. 

Diabetes är en väldigt jobbig sjukdom: jag har klarat mig igenom 10 år men har fortfarande hela livet kvar.Tyvärr är det också en sjukdom som många vet ganska lite om. På http://www.barndiabetesfonden.se/ och på http://www.diabetesfonden.se/ kan man läsa mer om diabetes samt donera till alla som kämpar. 

På sidan http://webshop.caracollection.se/men/diabetesarmband-for-forskningen/ kan man köpa jättefina armband där en del utav pengarna går till forskning om diabetes. Det ska jag själv göra nu. 

Så visst är det mitt insulin som gör att jag kan fortsätta leva, men det är också på grund utav alla de underbara personer som jag har vid min sida.

Tack till alla vänner som alltid visar stöd. Tack till alla klasskamrater som alltid har väntat på mig så jag kan kolla blodsockret. Tack till alla lärare som hjälpt mig.Tack till Borås sjukhus som tog hand om mig under månaden som jag låg inlagd där. Tack till min förra läkare Christer.Tack till min nuvarande läkare Peter, på Kungsbacka sjukhus. Du har hjälpt mig otroligt mycket! Samt sjuksyster Anette. Ni är värda ett pris!

Sist men inte mist: tack till min syster och mamma för att ni alltid visat och visar stöd. Jag älskar er! 

Idag har jag haft diabetes i 10 år and I've kicked its butt. 
 
Puss!
 

TROIS

Category: Uncategorized

Un. Deux. Trois.